![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım" başlıklı konu görüntüleniyor, "sagolasın tam aradıgım bir programdı..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım sagolasın tam aradıgım bir programdı |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım kardeş ellerine sağlık :wink: |
| | |
| | #23 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım Sağolasın kardeş ellerin dert görmesin :) |
| | |
| | #24 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program SaoLaın canım paylaşım için |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım sağol kardeş eline sağlık
__________________ http://img153.imageshack.us/img153/4...htkuraljz7.jpg |
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım paylaşım için saol ama bu programla yada başka bir programla günümüzde sesle müziği ayırt etmek imkansız bu programıkurdum dediklerini yapmama rağmen sesle müzik hala ayrılmamıştı ne yazıkki böle bir teknoloji günümüzde gelişmedi ama kendi sesimizi kaydedip altına fon yerleştirirsek bu tür şeylerde sesi kese biliriiz yada müziği bu tür programlar mevcut saygılarımla.:confused: |
| | |
| | #27 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım bu programı yazandan allah razı olsun |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım çok teşekkürler.Emeğine sağlık |
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program Paylaşım için teşekkürler...
__________________ Trust is a weakness!!! |
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım yaşşa kardeş valla bu cok işe yarar he eline sağlık :Entusiasmado::Entusiasmado: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |