![]() |
|
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "Windows Xp Simulator" başlıklı konu görüntüleniyor, "Windows XP Setup Simulator Windows kurmak isteyip te nasıl yapacaklarını bilemeyen kullanıcılar için geliştirilmiş bir uygulamadır. Sanal olarak bilgisayarınızda Windows XP veya Windows 2003 kurabilirsiniz. Yapmanız gereken program kurulum aşamasında ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Windows Xp Simulator Windows XP Setup Simulator Windows kurmak isteyip te nasıl yapacaklarını bilemeyen kullanıcılar için geliştirilmiş bir uygulamadır. Sanal olarak bilgisayarınızda Windows XP veya Windows 2003 kurabilirsiniz. Yapmanız gereken program kurulum aşamasında bilgisayarınızda herhangi bir klasörü kurulum için hedef klasör olarak göstermeniz. Ardından Windows XP cd sindeki i386 klasörünü bilgisayarınıza kopyalamanız. Daha sonra programı çalıştırdığınızda adım adım XP kurulumu yapabileceksiniz. İşletim sistemi kurmayı bilmeyenler ve çekinenler için deneme yapmalarını sağlayacak son derece başarılı bir yazılım. http://rapidshare.com/files/11805829...lator_v1.0.rar |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |