![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "En Kral Tema Seçilen ViSTA ANTHRACİTE 2009 +Vista Sesleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "ViSTA ANTHRACİTE 2009+VİSTA SESLERİ Harika bir Vista Tema,iconlar, başlat menüsü... herşey artık hiç olmadığı kadar gözalıcı ve harika, Tema: RapidShare: Easy Filehosting ************** Vista Ses paketi: RapidShare: Easy Filehosting NOT: ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 910 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Kral Tema Seçilen ViSTA ANTHRACİTE 2009 +Vista Sesleri ViSTA ANTHRACİTE 2009+VİSTA SESLERİ Harika bir Vista Tema,iconlar, başlat menüsü... herşey artık hiç olmadığı kadar gözalıcı ve harika, ![]() Tema: RapidShare: Easy Filehosting ************** Vista Ses paketi: RapidShare: Easy Filehosting NOT: Sesleri yükledikten sonra, başlat-ayarlar-denetim masası-ses efekti ve ses aygıtları-ses efekti bölümünde "Windows vista sound scheme" seçilip çıkacak uyarıya hayır denilecek... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |