![]() |
|
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "Türklere Özel Tema - Turkvista Her Türkün bilgisayarında olaması gerekir.(Updated 08)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu temayı başka bir arkadaşımız yapmıştı kimin yaptığını hatırlamıyorum ama 1 kaç tane eksiği vardı. eksikleri düzelttim şimdi sorunsuz çalışıyor. HER TÜRKÜN BİLGİSAYARINDA BULUNMASI GEREKEN BİR ÇALIŞMA. Kurulum çok basit. ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 910 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türklere Özel Tema - Turkvista Her Türkün bilgisayarında olaması gerekir.(Updated 08) Bu temayı başka bir arkadaşımız yapmıştı kimin yaptığını hatırlamıyorum ama 1 kaç tane eksiği vardı. eksikleri düzelttim şimdi sorunsuz çalışıyor. HER TÜRKÜN BİLGİSAYARINDA BULUNMASI GEREKEN BİR ÇALIŞMA. Kurulum çok basit. Ayrıntılı bir biçimde indireceğiniz dosyanın içinde notepad olarak bulunmaktadır. (Türkçe anlatım) Ekran Görüntüleri: ![]() ![]() Download | 5659 KB (5.6 MB) RapidShare: Easy Filehosting |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |