![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "BabyMouse" başlıklı konu görüntüleniyor, "BabyMouse 3.4.0.0 Bebişlerin de bilgisayar öğrenme zamanı gelmedi mi? Siz bilgisayar kullanırken, meraklı gözlerle yanınıza gelen küçük bebeğiniz veya yeğeniniz de bilgisayar kullanmak istemiyor mu? "Oralara, buralara basar, bilgisayarı bozar" ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BabyMouse BabyMouse 3.4.0.0 Bebişlerin de bilgisayar öğrenme zamanı gelmedi mi? Siz bilgisayar kullanırken, meraklı gözlerle yanınıza gelen küçük bebeğiniz veya yeğeniniz de bilgisayar kullanmak istemiyor mu? "Oralara, buralara basar, bilgisayarı bozar" gibi bir korkuyla bilgisayar başına geçmelerine izin vermiyorsanız bu ücretsiz program tam size göre! Programı açıp, bebeğin tıklama yapabileceği alanı seçiyoruz, dilersek fareyi değiştiriyoruz ve büyük ihtimalle Paint'i açarak bebişi bilgisayar başına oturtuyoruz. Korkmayın, seçtiğiniz alan dışında hiçbir yeri tıklayamaz ve tüm mouse tuşları sadece sol tuş görevi görecektir. CTRL-ALT-E ile geçici olarak durdurur, CTRL-ALT-D ile tekrar aktifleştirebilir ve CTRL-ALT-Q ile de programı tamamen kapatabilirsiniz Ekleyen: bronze Dil:İngilizce DisableMouse.zip 970 KB FREEWARE/Ücretsiz BURADAN alıntı
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: BabyMouse kardeşim elin esağlık paylaşımın ve emeğin için teşekkür ederim |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BabyMouse İşte bu benim çok çok çok işime yarayacak, çok çok çok teşekkürler Doğangüneş:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BabyMouse önemli değil arkadaşlar:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |