FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > BİLGİSAYAR & İNTERNET > Program Arşivi (Freeware ,Shareware )

Rapid den full otomatik download yapın

BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "Rapid den full otomatik download yapın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Vereceğim programlarla rapidden beklemeden full otomatik download yapın arkadaşlar program sizin yerinize kodu giriyor indirmeye başlıyor sonra sizin yerinize modemi resetliyor. Programla aynı anda download yapamazsınız ama beklemezsiniz kod girmezsiniz ..."

Seçenekler Stil
Alt 10-12-2007, 05:57 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

poyraz_pusat kıymetli bir taşpoyraz_pusat kıymetli bir taşpoyraz_pusat kıymetli bir taşpoyraz_pusat kıymetli bir taş
Rapid den full otomatik download yapın

Vereceğim programlarla rapidden beklemeden full otomatik download yapın arkadaşlar program sizin yerinize kodu giriyor indirmeye başlıyor sonra sizin yerinize modemi resetliyor.
Programla aynı anda download yapamazsınız ama beklemezsiniz kod girmezsiniz ve modemi kendiniz resetlemezsiniz kısaca pc başında olmanıza gerek yok yapmanız gereken linkleri girip uyumaya devam etmek dosyalar kendiliğinden inecek

Gerekli programlar

1) Jitbit macro recorder (programla her türlü modemi resetleyebilirsiniz )

RapidShare: 1-Click Webhosting

2) Usdownloader
RapidShare: 1-Click Webhosting (18.11.2007) (ABBY Fine reader sız çalışan ve otomatik kod güncelleyen server seçim entegreli sürüm )

3) ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition + dosyayı okumadan kurmayın )

4) usdownloader in doğru çalışması için gerekli dll dosyaları
RapidShare: 1-Click Webhosting (14.08.2007 yeni dll dosyaları )

bu 2 adet dll dosyasını C:\WINDOWS\system32 nin içine kopyalayın yoksa program download yapamıyor

öncelikle ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition u sisteminize kurun

Burada en zor iş modemi resetleme hikayesi bunu Jitbit Macro Recorder ile yapacağız linkten indirip kurun.
Sonra Jitbit i kapatıp yeniden açın settins menüsüne tıklayın

Record mouse clicks only(recommend to record fast resource –unintensive scripts yazan yeri seçin ok deyin

Record a bastığınız an program mouse ve klavye ile yaptığınız her işlemi kaydeder
İlk işiniz masaüstünü göster e basmak olsun sonra explorer yardımı ile modeminizin konfigürasyon sayfasına girin modemi resetlemek için hangi işlemleri yapıyorsanız onları yapın modem resetlenir ve bu sayfayı kapatabilirsiniz die bi uyarı çıkar sayfayı kapatın ve klavyeden scroll lock tuşuna basın bu tuşa bastığınız an kayıt duracaktır şimdi programda file menüden save deyin ve kaydedeceğimiz dosyaya modem adını verin sonra compile to exe deyin ve yine dosya adına modem diyerek aynı yere kaydedin böylece modem.exe dosyasını oluşturduk bu exeye tıklarsanız program sizin yaptıklarınızı taklit edip modemi kendisi resetler böylece IP değişir statik IP kullananlar için üzgünüm hiç uğraşmasınlar programa tıklayarak exe yi deneyin yaptığınız işlemler arasında biraz zaman bırakın ki sistem kasıldığında sağlıklı çalışsın modeminiz resetleniyosa her şey doğru demektir

USDownloader klasörünü C sürücüsüne açın C:\USDownloader şeklinde olacak
programı çalıştırın ayarları ben sizin yerinize yaptım sizin yapacağınız linki indirdikten sonra USDownloader in hazırladığımız exe yi çalıştırmasını sağlamak Bunun için aşağıda anlatacaklarımı yapın

Seçenekler menüsüne girin Planlayıcı ya gelin sağ tarafta 3 simge var yeşil + simgesine tıklayın bir pencere açılacak ayarlar aşağıdaki şekilde olacak
Ne zaman=Her gün
Olay=Dosya indirildikten sonra
Hareket =dosyayı yürüt olarak ayarlayın
Dosya ismi kısmında en sağdaki gözat simgesine tıklayın ve oluşturduğumuz exe dosyasını gösterin
Çalıştır=En büyük ve sonucu bekle yi işaretleyin

Tamam deyip ayarlardan çıkın
Artık ekle menüsünden istediğiniz kadar rapid linki ekleyebilirsiniz hepsi teker teker inecektir

Biraz uzun ama inanın uğraşmayı hak ediyor ben bu pro ile yaklaşık 6 aydır full otomatik indiriyorum arasıra kodlama sistemi değişiyo ama sağolsun ruslar yada almanlar hemen işi çözüyo

Çalışmıyo felan demeyin ben takır takır indiriyorum zaten denemediğim şeyi paylaşmam modemim origo usb modemlerde çalışıp çalışmadığını bilemiyorum makinanızın performansı eski ise kasılabilir tavsiyem sistemi zorlayan programlarla aynı anda çalıştırmayın bende sadece awastla çalışıyo problem yok
İlk çalıştırmada link alamazsa programı kapatıp tekrar açın bazen dosya html ye dönüştü gibi hatalar verebilir o kadar da olsun artık özellikle film indiren arkadaşlar için çok kullanışlı bi program

Sisteminde netframework yüklü olmayan arkadaşlar aşağıdan temin edebilirler Usdownloader netframework olmadan çalışmaz

Resimli anlatım

indireceğiniz partlar çoksa rapid linllerini kontrol edin

linkleri beyaz kısma yazıp check urls e basın linklerin durumunu görün

değişen kodları otomatik olarak indirme

CapUpdateRS.bat dosyasına tıklarsanız Cap update penceresi açılır

download başlar ve kodlar güncellenir

Bütün linklerin rar keyi= RapidShare: 1-Click Webhosting
poyraz_pusat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..

Seçenekler
Stil