![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "Rapid den full otomatik download yapın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Vereceğim programlarla rapidden beklemeden full otomatik download yapın arkadaşlar program sizin yerinize kodu giriyor indirmeye başlıyor sonra sizin yerinize modemi resetliyor. Programla aynı anda download yapamazsınız ama beklemezsiniz kod girmezsiniz ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Rapid den full otomatik download yapın Vereceğim programlarla rapidden beklemeden full otomatik download yapın arkadaşlar program sizin yerinize kodu giriyor indirmeye başlıyor sonra sizin yerinize modemi resetliyor. Programla aynı anda download yapamazsınız ama beklemezsiniz kod girmezsiniz ve modemi kendiniz resetlemezsiniz kısaca pc başında olmanıza gerek yok yapmanız gereken linkleri girip uyumaya devam etmek dosyalar kendiliğinden inecek Gerekli programlar 1) Jitbit macro recorder (programla her türlü modemi resetleyebilirsiniz ) RapidShare: 1-Click Webhosting 2) Usdownloader RapidShare: 1-Click Webhosting (18.11.2007) (ABBY Fine reader sız çalışan ve otomatik kod güncelleyen server seçim entegreli sürüm ) 3) ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition + dosyayı okumadan kurmayın ) RapidShare: 1-Click Webhosting 4) usdownloader in doğru çalışması için gerekli dll dosyaları RapidShare: 1-Click Webhosting (14.08.2007 yeni dll dosyaları ) bu 2 adet dll dosyasını C:\WINDOWS\system32 nin içine kopyalayın yoksa program download yapamıyor öncelikle ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition u sisteminize kurun Burada en zor iş modemi resetleme hikayesi bunu Jitbit Macro Recorder ile yapacağız linkten indirip kurun. Sonra Jitbit i kapatıp yeniden açın settins menüsüne tıklayın Record mouse clicks only(recommend to record fast resource –unintensive scripts yazan yeri seçin ok deyin Record a bastığınız an program mouse ve klavye ile yaptığınız her işlemi kaydeder İlk işiniz masaüstünü göster e basmak olsun sonra explorer yardımı ile modeminizin konfigürasyon sayfasına girin modemi resetlemek için hangi işlemleri yapıyorsanız onları yapın modem resetlenir ve bu sayfayı kapatabilirsiniz die bi uyarı çıkar sayfayı kapatın ve klavyeden scroll lock tuşuna basın bu tuşa bastığınız an kayıt duracaktır şimdi programda file menüden save deyin ve kaydedeceğimiz dosyaya modem adını verin sonra compile to exe deyin ve yine dosya adına modem diyerek aynı yere kaydedin böylece modem.exe dosyasını oluşturduk bu exeye tıklarsanız program sizin yaptıklarınızı taklit edip modemi kendisi resetler böylece IP değişir statik IP kullananlar için üzgünüm hiç uğraşmasınlar programa tıklayarak exe yi deneyin yaptığınız işlemler arasında biraz zaman bırakın ki sistem kasıldığında sağlıklı çalışsın modeminiz resetleniyosa her şey doğru demektir USDownloader klasörünü C sürücüsüne açın C:\USDownloader şeklinde olacak programı çalıştırın ayarları ben sizin yerinize yaptım sizin yapacağınız linki indirdikten sonra USDownloader in hazırladığımız exe yi çalıştırmasını sağlamak Bunun için aşağıda anlatacaklarımı yapın Seçenekler menüsüne girin Planlayıcı ya gelin sağ tarafta 3 simge var yeşil + simgesine tıklayın bir pencere açılacak ayarlar aşağıdaki şekilde olacak Ne zaman=Her gün Olay=Dosya indirildikten sonra Hareket =dosyayı yürüt olarak ayarlayın Dosya ismi kısmında en sağdaki gözat simgesine tıklayın ve oluşturduğumuz exe dosyasını gösterin Çalıştır=En büyük ve sonucu bekle yi işaretleyin Tamam deyip ayarlardan çıkın Artık ekle menüsünden istediğiniz kadar rapid linki ekleyebilirsiniz hepsi teker teker inecektir Biraz uzun ama inanın uğraşmayı hak ediyor ben bu pro ile yaklaşık 6 aydır full otomatik indiriyorum arasıra kodlama sistemi değişiyo ama sağolsun ruslar yada almanlar hemen işi çözüyo Çalışmıyo felan demeyin ben takır takır indiriyorum zaten denemediğim şeyi paylaşmam modemim origo usb modemlerde çalışıp çalışmadığını bilemiyorum makinanızın performansı eski ise kasılabilir tavsiyem sistemi zorlayan programlarla aynı anda çalıştırmayın bende sadece awastla çalışıyo problem yok İlk çalıştırmada link alamazsa programı kapatıp tekrar açın bazen dosya html ye dönüştü gibi hatalar verebilir o kadar da olsun artık özellikle film indiren arkadaşlar için çok kullanışlı bi program Sisteminde netframework yüklü olmayan arkadaşlar aşağıdan temin edebilirler Usdownloader netframework olmadan çalışmaz RapidShare: 1-Click Webhosting Resimli anlatım RapidShare: 1-Click Webhosting indireceğiniz partlar çoksa rapid linllerini kontrol edin RapidShare: 1-Click Webhosting linkleri beyaz kısma yazıp check urls e basın linklerin durumunu görün değişen kodları otomatik olarak indirme CapUpdateRS.bat dosyasına tıklarsanız Cap update penceresi açılır download başlar ve kodlar güncellenir Bütün linklerin rar keyi= RapidShare: 1-Click Webhosting |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |