FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > BİLGİSAYAR & İNTERNET > Ücretsiz Programlar (Freeware ,Shareware )

Saç Ekimi Fue kompresör R key ödemeleri BU ALANA REKLAM VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

LimeWire

BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Ücretsiz Programlar (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "LimeWire" başlıklı konu görüntüleniyor, "LimeWire 4.18.8 Dünyanın en çok tercih edilen paylaşım programlarından olan LimeWire ile müzik, resim, video, program ve doküman gibi dosyaları indirebilir ve paylaşabilirsiniz. Bu tarih itibariyle son sürümüdür. Skin desteğine ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-07-2006, 09:57 PM   #1
Yeni Uye

blackdiamond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 7
blackdiamond sadece gerçekten hoşblackdiamond sadece gerçekten hoşblackdiamond sadece gerçekten hoşblackdiamond sadece gerçekten hoş
LimeWire

LimeWire 4.18.8 Dünyanın en çok tercih edilen paylaşım programlarından olan LimeWire ile müzik, resim, video, program ve doküman gibi dosyaları indirebilir ve paylaşabilirsiniz. Bu tarih itibariyle son sürümüdür.

Skin desteğine sahip LimeWire'ı aşağıda gördüğünüz renk ve görünümlerde kullanmak istiyorsanız bu adresten skinleri indirebilirsiniz.

4.18.8 Sürüm Değişiklikleri:

Kişisel bilgi hırsızlığına karşı güvenlik geliştirilmeleri yapılmış.

Torrent desteği geliştirilmiş.
Windows kullanıcıları için entegre web tarayıcısı geliştirilmiş.

Paylaşımdaki dosyalar üzerindeki kontrol geliştirilmiş ve daha kolay hale getirilmiş.

Sistem durum bildirisi özelliği eklenmiş.

İndirme işlemlerinin kaldığı yerlerden devam edebilmesi için bir çok kolaylık getirilmiş.

Bağlantı güvenliği ve kişisel bilgilerin gizliliği konusunda önlemler geliştirilmiş.

NOT: Bilgisayarınızda Java Runtime kurulu olması gereklidir

Yapımcı: Lime Wire
Dil: Türkçe
Platform: Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/Vista
Lisans: Ücretsiz, Pro Sürüm $21.95

DOWNLOADS

Konu blackdiamond tarafından (24-03-2007 Saat 07:09 PM ) değiştirilmiştir.
blackdiamond isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleShare on Facebook
Sponsor Reklamları...
Alt 26-10-2006, 01:31 PM   #2
Yeni Kayıt

Rep Gücü: 3
carrizma is on a distinguished road

arkadaşlar ben lime wire 4.12 yi kurdum fakat ben bilgisayarı her açtığımda lime wire otomatik olarak açılıyo bende bundan rahatsız oluyorum neden acaba böyle oluyo yardımcı olurmusunuz lütfen
carrizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleShare on Facebook
Alt 26-10-2006, 01:49 PM   #3
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 28
Rep Gücü: 5236
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
carrizma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben lime wire 4.12 yi kurdum fakat ben bilgisayarı her açtığımda lime wire otomatik olarak açılıyo bende bundan rahatsız oluyorum neden acaba böyle oluyo yardımcı olurmusunuz lütfen
Baslat/Calıstır/msconfig yaz tamam bas / acılan sayfada Baslangıc bolumune tıkla Burada bilgisayarın acıldıgında otomatik calısan programların listesi vardır. Burada calısmasını istemedigin programların karsısındaki kutudaki isareti kaldır.
Alt 25-11-2006, 10:37 PM   #4
Yeni Uye

Rep Gücü: 9
tekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isim
Cevap: Limewire Pro v4.12.3 TURKCE destekli yeni..!

LimeWire İle mp3 indirirken Mp3-leri Kesebilirsiniz

tekniker isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-04-2007, 07:40 AM   #5
Yeni Kayıt

Rep Gücü: 3
seyfi1907 is on a distinguished road
Cevap: Limewire Pro v4.12.3 TURKCE destekli yeni..!

indirmek istediğim şarkının üstüne bir kere basıyorum şarkı seçiliyo sonra downloada basıyorum hiçbirşey olmuyo java nın 2 sürümü de yüklü hem 5.0 hem 6.0 ama daha önceden ben normal sürümünü kullanıyodum böyle bişey olmuyodu bağlantı hızı en iyi olunca excellent connection oluyo ya yeşil renkli bende yeşil olduktan sonra Turbo-Charged Connection oluyo açık mavi renkli acaba bi alakası olabilir mi?İlgine tşkler...
seyfi1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-02-2008, 05:50 PM   #6
SUPER MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 3036
SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
Cevap: LimeWire 4.16.2

Arkadaşlar bu proğramı bende kullanıyorum çok güzel bir proğram..
fakat haberi okumanızı rica ediyorum haberin gerçeklilik payı vardır.. yalan haber değilidir.

İnternetten şarkı indirme dönemi sona erdi!. Emniyet ilk kez internetten müzik indiren 112 kişi gözaltına alındı..

Türkiye’de ilk kez internet üzerinden müzik indirerek, başkalarının kullanımına açan kişilere operasyon yapıldı.

Soruşturma, MÜ-YAP’ın (Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği), telif hakkına sahip olduğu müzik parçalarının internet üzerinde dağıtımının yapıldığını söyleyerek şikayetçi olması üzerine açıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada, internet kullanıcılarının “LimeWire” isimli programı kullanarak korsan müzik indirdikleri ve yine bu parçaları başkalarının alabilmeleri için kullanıma açtıkları tespit edildi.

Polis tarafından IP numaralarından önce bağlantı için kullandıkları telefon numaraları daha sonra da adresleri belirlenen korsan müzik dinleyen 112 kişi, gözaltına alındı.

Savcılık kararı ile bu kişilerin bilgisayarlarına incelenmek üzere el kondu. İfadeleri alınan korsan müzik dinleyicilerinin yaptıklarının suç olduğunu bilmediklerini söyledikleri belirtildi. Bilgisayarında korsan müzik parçaları bulunan A.K. (27) ifadesinde, “Birkaç kez sitelerden şarkı indirmiştim. Ancak bunların kullanıma açıldığından ve başkalarının bilgisayarıma girmesine izin verdiğimden haberim yoktu” dedi.

Kaynak: İnternetten mp3 indirdiler, gözaltına alındılar! / HABER 3

Aman dikkat LimeWire kullanan arkadaslar
Alt 22-11-2008, 03:05 PM   #7
Uye Grubu

KopiLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 22
Rep Gücü: 155
KopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyor
Cevap: LimeWire 4.18.8 TURKCE destekli yeni..!

Alıntı:
mpiero´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben download yapıyorum fakat indirdiğim dosyayı açmıyo media player bu dosyayı açamıyo yazıyor bazı dosyalar içinde kitaplıkta bulanamadı dıyo nededir bilen varmı acaba
Codec yuklemen gerekli Aşağıdaki sayfadan indirip kurarsan sorununu cözecektir.

http://www.supermeydan.net/forum/for...read33479.html
Alt 04-03-2009, 12:34 PM   #8
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 28
Rep Gücü: 5236
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
LimeWire 5.1.1

En hızlı ve popüler P2P paylaşım programlarından biri olan ve ağında her türlü içeriği bulabileceğiniz LimeWire 5.1.1 sürümü yayınlandı.

downloads

Etiketler
limewire

Seçenekler
Stil