![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "metni konuşmaya çeviren program" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar metni konuşmaya çeviren bir program varmış. bileniniz ya da duyanınız var mı acaba?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: bolu/ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | metni konuşmaya çeviren program arkadaşlar metni konuşmaya çeviren bir program varmış. bileniniz ya da duyanınız var mı acaba? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: metni konuşmaya çeviren program arkadaşım senin dediğim gibi metini sese değilde sesi metine çeviren program var.yön data bilgisayar yazılım şirketinin geliştirdiği bir programdır
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: metni konuşmaya çeviren program var arkadaşım.ben eklemiştim buraya.bulup yollayım |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: metni konuşmaya çeviren program arkadaşım ben hiç duymadım metni sese çevirebilen bir programı. ama sesi metne çeviren var mesela; wave to text ama bunun crack ını bulamadım. eğer sen ilgilenirde bulursan banada gönder. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |