![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Diger Portallar (CMS) forumu içinde "Mod,SüperMod,Megamod Gibi Eklentiler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar Mod,Süpermod,Megamod gibi eklentileri yapamıyorum alt tareafta gözükmüyor onu nasıl halledilcek yardımcı olursanız sevinirim...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Mod,SüperMod,Megamod Gibi Eklentiler Arkadaşlar Mod,Süpermod,Megamod gibi eklentileri yapamıyorum alt tareafta gözükmüyor onu nasıl halledilcek yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mod,SüperMod,Megamod Gibi Eklentiler tam olarak ne istedigini anlamadım. ornek site gosterebilirsen ona gore cevap verelim.Mod Super Mod gibi admın panelden grup olusturacak o gruplarada izinleri vereceksin Bunlar zaten kendinden gozukur sitende ayrı eklentiye gerek yok Ayrıca kullandıgın cms hakkındada bilgi verirsen iyi olur PhpBB bolumune yazmıssın phpbb kullandıgını dusunerek cevap yazdım
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Mod,SüperMod,Megamod Gibi Eklentiler örnek http://www.beyazitozturk.com/forum/ bu sitenin en altınd gözüken megamod süpermod vs... gibi yazılar. |
| | |
| | #4 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mod,SüperMod,Megamod Gibi Eklentiler Alıntı:
ACIKLAMA Bu mod sayesinde phpBB forumunuzda Renk Grupları oluşturabilir, özel kullanıcılarınıza yeni renkler belirleyebilirsiniz.Dilerseniz Kullanıcı Gruplarınıza da özel renkler belirleyebilirsiniz.Ayrıca yönetici ve moderator renklerinide istediğiniz renge göre ayarlayabilirsiniz.Modu yükledikten sonra ayarları, Yönetim Panelinde sol menüde belirecek olan menüden yapabilirsiniz Color Group modu indir
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Mod,SüperMod,Megamod Gibi Eklentiler bu ingilizce......yapamadım. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |