![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Diger Portallar (CMS) forumu içinde "Hoşgeldiniz yazısı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Siten açıldığında ekrana hoşgeldin yazısı çıksın yada isterseniz sizin için özel site hoşgeldini yapabilirim. Örneğin www.xxx.com sitesine hoşgeldiniz...gibi buyrun hoşgeldiniz kodu Replerinizi bekliyorum... <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- function GetCookie(name) { var ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 4 Rep: 101 ![]() ![]() | Hoşgeldiniz yazısı Siten açıldığında ekrana hoşgeldin yazısı çıksın yada isterseniz sizin için özel site hoşgeldini yapabilirim. Örneğin www.xxx.com sitesine hoşgeldiniz...gibi buyrun hoşgeldiniz kodu Replerinizi bekliyorum... <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- function GetCookie(name) { var arg=name+"="; var alen=arg.length; var clen=document.cookie.length; var i=0; while (i<clen) { var j=i+alen; if (document.cookie.substring(i,j)==arg) return "here"; i=document.cookie.indexOf(" ",i)+1; if (i==0) break; } return null; } var visit=GetCookie("shant"); if (visit==null){ alert("Hoşgeldiniz..."); var expire=new Date(); expire=new Date(expire.getTime()+7776000000); document.cookie="shant=here; expires="+expire; } // --> </SCRIPT> |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Ce: Hoşgeldiniz yazısı Teşekkürler arkadaşım...Güzel oldu.. |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Bvnvcbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bb |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | peki biz bunu nereye ekliyoruss |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | teşekkürler:Enfadillo:............................ ................. |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Ozge Janem bılmdıgın seylerLe ugrasma okey :) |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkez anasının karnında ogrenmiyor.herkezin bir baslangıc noktası var Bilmemek degil Ogrenmemek ayıp.ha birde bilipde ukalalık yapmakta ayıp Kodları sitenın temasına eklesende olur index.php ye eklesende index.php ye ekleyeceksen php kodlarından once eklemelisin |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hoşgeldiniz yazısı eLin1n hamuru iLe erkek 1s1ne kar1s1o ab1 :D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |