![]() |
|
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Diger Portallar (CMS) forumu içinde "Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Arkadaslar Lutfen Siteme Kod Nasil Eklerim Yardim Edin..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte) Merhaba Arkadaslar Lutfen Siteme Kod Nasil Eklerim Yardim Edin |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Hizmetten
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 30 ![]() | Cevap: Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte) Sitenize kod ekleyebilmek icin ftp baglantinizin olmasi gerekli, hazir sitelerde pek fazla bir degisiklik yapamazsiniz.. Eger phpBB kullaniyorsaniz olusturdugunuz forum basliginin aciklamasina bu kodlari ekleyerek kodun gozukmesini saglayabilirsiniz ama pek html konu onermem forum aciklamasina.. Siteniz bir daha acilmayabilir..
__________________ asdf29 Iz Birakir.. |
| | |
| | #13 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte) Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte) teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte) merhaba arkadaşlar ben bu site yapımı işinde yeni olduğum için siteme arama motoru , sayaç gibi şeyleri ekleyemiyorum birisi bana anlatırsa çok sevincem ama şunu düzgünce anlatırsa LÜTFEN |
| | |
| | #16 |
| Banned | Cevap: Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte) +rep thank you kardeş saol |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte) arkadaş lar hepiniz doğru bakın benim sitemde harika hoşgeldiniz unutmayın .com deil sade com olacak deniz kardeş sen doğru diyon yaholar hiç i deyil |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 203 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte) teşekürler bi denicem bakalım nasıl bişii |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: alternatif çözüm buyrun Bu site araçları.com bir işe yaramaz arkadaş.kendi reklamını yapıyor.onun yerine sahte sayaç koyarım daha iyii . |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sitene sayaç kodu ekle(sarı renkte) aynen verdiğiniz bu kodu siteme ekledim, lakin uzamnweb amblemi gösteriyor sadece sayac yok Kod: <!--Sayac Kodu Başlangic--> <iframe frameborder=0 height=90 marginheight=0 marginwidth=0 scrolling=no src="http://www.uzmanweb.net/sayac1.asp?uye=adimin&arka_renk=yellow" width=130> </iframe> <!--Sayac Kod Bitiş--> |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |