![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Diger Portallar (CMS) forumu içinde "HM Portal" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar HM-Portal V3.1.4 bu portali nasil bulurum turçesiyle..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | HM Portal arkadaşlar HM-Portal V3.1.4 bu portali nasil bulurum turçesiyle |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | bu nasıl setup oluyor ya bu nasıl kuruluyor arkadaslar ftpye atım |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | bana acıl lazım arkadaslar dosıya ftde ne stupu var nede ındexi nasil çalişiyor bu |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Eksik Verdiğin dosiya eksik kardeş ya lütfen aşağdaki dosiyalar yok ("./lib/config.inc.php"); require("./lib/class_db_mysql.php"); require("./lib/functions.php"); require("./lib/admin_functions.php" |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadasım bu portalın kurulumunu yanlıs yapıyorsun Portal bu dedigin dosyaları Forumdan alır.Yanı Once Forumu kuracaksın portalı ustune kuracaksın suan Zamanım musait olsa kurulumu ayrıntısıyla yazardım |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | peki verinde kurayim nerde bulurum ben bunun portalni araamdigim yer kalamdi |
| | |
| | #8 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bence bir scripti kurmadan once onun hakkında biraz bilgi sahibi olsan daha basarılı olursun
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Arkadaslar Kurdum Hersey Hos Sorunsuz Ama Turkcelestiremiyorum Indirdigim Portali BAsariyla Kurdum Sorun yok Ama Dil Sorunu Var O Paketi Nereye Yukleyecem ? |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | 2 GUndur Cevap Yok Bakalim Ne Oalcak |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |