![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Diger Portallar (CMS) forumu içinde "Copyright Yazısı Değişmiyor(?)" başlıklı konu görüntüleniyor, "İyi günler arkadaşlar. Ben phpbb3 kullanıyorum. Bir tema yükledim. Tema bilgileri en altta "Deisgner by [isim] for FreeForums" yazıyo. Designer by [isim] sorun değilde FreeForums u silmek istiyorum. forum/style/tema/template/ içindeki ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Copyright Yazısı Değişmiyor(?) İyi günler arkadaşlar. Ben phpbb3 kullanıyorum. Bir tema yükledim. Tema bilgileri en altta "Deisgner by [isim] for FreeForums" yazıyo. Designer by [isim] sorun değilde FreeForums u silmek istiyorum. forum/style/tema/template/ içindeki tüm footer leri editledim ama hala yazı duruyor. Phpbb2 de footer leri editlediğimde yazı gidiyordu. Acaba phpbb3 başka dosya mı kullanıyor bilenler lütfen yardım... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |