![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi vBulletin forumu içinde "vBulletin 364 yama" başlıklı konu görüntüleniyor, "vbulletin, güvenlik acigindan dolayi 3.5.8 ve 3.6.5 sürümlerinin yayinlandigini duyurdu. siteden yapilan bu duyuruya göre inlinemod.php dosyasindaki bir acik, saldirganin yönetici yetkilerine sahip olmasi durumunda yönetim panelinde olan admin ile ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vBulletin 364 yama vbulletin, güvenlik acigindan dolayi 3.5.8 ve 3.6.5 sürümlerinin yayinlandigini duyurdu. siteden yapilan bu duyuruya göre inlinemod.php dosyasindaki bir acik, saldirganin yönetici yetkilerine sahip olmasi durumunda yönetim panelinde olan admin ile ayni ip'ye sahip olmasi durumunda admine ait eski bir ip adresi ile kullandigi browser özelliklerini bilmesi durumunda ya da ilgili forumun lisans bilgilerine sahip olmasi durumunda sistemi ele gecirmesine imkan veriyor. ACIGI YAMAMAK ICIN varolan vbulletin sürümlerin 3.6.5 veya 3.5.8'e yükseltmelisiniz,Yada acik olan inlinemod.php dosyasını degiştiriniz vBulletin Forumlarını 3.6.5 yukseltmeyenler Asagıdaki vbulletin.com tarafından yamalanmıs dosyayı serverinizdeki eski dosya ile degiştirsinler. NOT: Sadece 3.6.4 surumunu kullananlar icin gecerlidir downloads
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |