![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi vBulletin forumu içinde "E-mail giden üyelere Bozuk karetker gidiyor." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar konuya aboneliği olan üyelere o konuya mesaj atıldığında e-mail ile bildiriliyor. Ancak bu e-mail in içeriği bozuk karetkerlerle dolu. okunacak bir halde değil Alıntı: Yazilan yeni Mesaj: *************** 40 ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Yeni Uye ![]() | E-mail giden üyelere Bozuk karetker gidiyor. Arkadaşlar konuya aboneliği olan üyelere o konuya mesaj atıldığında e-mail ile bildiriliyor. Ancak bu e-mail in içeriği bozuk karetkerlerle dolu. okunacak bir halde değil Alıntı:
Vbulletin 3.6.4 kullanıyorum. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: E-mail giden üyelere Bozuk karetker gidiyor. Yaaaaaaaaaa Allah allah Buraya yazınca yukarıda düzgün gözüktü. Arkadaşlar yukarıdaki alıntı içerisinde ne kadar türkçe harf varsa msn mail in içinde bozuk görüntüde ve rakamlar şeklindedir. benim sorunum bu. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: E-mail giden üyelere Bozuk karetker gidiyor. Bunu çözdüm. Bunu şöyle yapıyoruz. Vbulletin Genel ayarlar ve en alttaki Ajax fonksiyonlarından çalışmayanlarını kapat deyince düzeldi. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: E-mail giden üyelere Bozuk karetker gidiyor. Eyvallah bilmiyordum öğrendim... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |