![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi vBulletin forumu içinde "Sizin Forum Ana Sayfanızdaki Gibi Sol Tarafa Anket Koyma." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar baktım gördüm benim temamdada sizinki gibi sol tarafta eklenebilinecek linkler fln var.. ama anket modulunu nasıl koyabilirim. fortala deil ama ana sayfaya. herkese kolay gelsin yardımlarınız için şimdiden teşekürler...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Sizin Forum Ana Sayfanızdaki Gibi Sol Tarafa Anket Koyma. Arkadaşlar baktım gördüm benim temamdada sizinki gibi sol tarafta eklenebilinecek linkler fln var.. ama anket modulunu nasıl koyabilirim. fortala deil ama ana sayfaya. herkese kolay gelsin yardımlarınız için şimdiden teşekürler. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Sizin Forum Ana Sayfanızdaki Gibi Sol Tarafa Anket Koyma. Bunu ben sol blog menu de sormuştum. burada tekrar soruyorum Yardımlarınız bekliyorum Forum Ana sayfasına Sol blok ekledim. Ancak Portaldaki Modülleri buraya nasıl nakledeceğiz. (Yüksel hocam yine siz el atarsınız diye düşünüyorum) |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Sizin Forum Ana Sayfanızdaki Gibi Sol Tarafa Anket Koyma. bende yapamadım yardımcı olurmusunuz ? dostlarım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |