![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi vBulletin forumu içinde "Konu üstünde konu başlıgı" başlıklı konu görüntüleniyor, "sayın admınler resimde gosterdigim bolgeyi kendi forumumdada yapmak istiyorum acaba bu konuda bana yardımcı olucakmısınız şimdiden tşk ederim iyi çalışmalar caps:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Konu üstünde konu başlıgı |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Konu üstünde konu başlıgı AC FORUMDISPLAY template ve SHOWTHREAD template (Ayrı ayrı eklenecek) BUL Kod: $navbar Kod: <br /> <center> <h1 class="myh1">$foruminfo[title_clean]</h1> <h2 class="myh2">$foruminfo[description]</h2> </center> <br /> Additional CSS Definitions (EK CSS TANIMLARI) KODLARIN SONUNA ASAGIDAKINI EKLE Kod: h1.myh1 {font-family: Arial; font-size: 20px;
color: #000000; font-weight: bold;}
h2.myh2 {font-family: Arial; font-size: 16px;
color: #000000; font-weight: bold;}
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Konu üstünde konu başlıgı eywallah admim çok saolun |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |