![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi vBulletin forumu içinde "VBulletin kayan yazı + Kurallar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu Sitede Gördüm Bi Kaç Şey mesela üye olurken doğru karar verdinniz. üyue adının boş olup olmadığı mesela forum a konu açarken şu üstte gördüğüm forum kuralları bu kodu şu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | VBulletin kayan yazı + Kurallar Bu Sitede Gördüm Bi Kaç Şey mesela üye olurken doğru karar verdinniz. üyue adının boş olup olmadığı mesela forum a konu açarken şu üstte gördüğüm forum kuralları şu aşağıda ki imagehack ve rapid yükleme butonları bunların yapılışları nasıldır acaba ??? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu Sitede Gördüğüm Bi Kaç Şey... imagehack ve rapid yükleme butonları Kayan yazı bb code ACP/BB code yoneticisi/vb code ekle kısmını ac asagıdakileri uygula baslık : Kayanyazi Tag : marquee eklenen vb codu kısmına : PHP- Kodu: PHP- Kodu: {option} kullanılsınmı? : hayır isaretli Tuş Grafiği (Opsiyonel) : http://www.siten.com/forum/images/editor/marquee.gif yaz ve tamam deyip kaydet Konu acarken forum Kuralları ACP/Stiller temalar/temanı sec / ac : newthread template BUL Kod: $vbphrase[post_new_thread] </td> </tr> Kod: <tr> <td class="panelsurround"> <div class="panel"> <b><font size="4">LUTFEN DIKKAT!:</font></b> <ul> <li><b>FORUM KURALLARI:</b></li> <li><b>MESAJ GONDERME KURALLARI:</b></li> </td> </tr>
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bu Sitede Gördüğüm Bi Kaç Şey... abicim çok sağol butonu yaptım süper oldu :D resmide ekledim dahya bi güsel oldu :D bakalım şimdi diğerlerine forum kurallarını yapmaktan vazgeçtim ama yinede burda olduğu iyi oldu :D nasıl olsa kurallar çiğnenmek içindir diyip çiğnicekler :D bide yükleme butonlarını yapayım bakalım nasıl olcak :D emeğine sağlık |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bu Sitede Gördüğüm Bi Kaç Şey... bide resmide burdan sağ tıj yapıp belirlenen yola atarlarsa arkadaşlar sorun olmaz [img=http://img259.imageshack.us/img259/4593/marquee0li.gif] |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bu Sitede Gördüğüm Bi Kaç Şey... Konu acarken forum Kuralları ında allak bullak ettim newthread template i bulamadım onu nasıl yapabilirim
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: VBulletin kayan yazı + Kurallar Uye adı check eklentisi ni nasıl yapıcaz onuda bi anlatsanız indir diğm dosyalrı nerelere atıcaz şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VBulletin kayan yazı + Kurallar Alıntı:
produc_checkusername.xml dosyasını ACP/Urun yoneticinizden yukleyeceksin instructions.TXT dosyasındada temalarda yapacagın degişiklikler yazılı
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: VBulletin kayan yazı + Kurallar PHP- Kodu: hemn orda bi dosya daha var .DS_Store adında onu nereye atıcam peki bunlarıda anlatırsan çok sevinirm biraz acemiyimde :biggrin: |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VBulletin kayan yazı + Kurallar Acemiysen Once vbulletin Hac yapma mantıgını ogren, Forumumuzda bununla ilgili bir yazı olacak FIND: Bul and REPLACE it with: Alttakiyle degiştir now FIND : tekrar bul and REPLACE it with: Alttakiyle degiştir demektir. DS_Store dosyasını yuklemene gerek yok
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |