![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi vBulletin forumu içinde "Vbulletin 3.6.2 yi neden alamıyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şuan lisanslı 3.5.4 kullanıyorum. Fakat sürümler değişiyor. Vbulletin sayfasındaki panelden 3.6.2 yi indiremiyorum. Sebebi konusunda vbulletrin e meil atmıştım ancak cevap vermediler. Bu kouda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Vbulletin 3.6.2 yi neden alamıyorum Şuan lisanslı 3.5.4 kullanıyorum. Fakat sürümler değişiyor. Vbulletin sayfasındaki panelden 3.6.2 yi indiremiyorum. Sebebi konusunda vbulletrin e meil atmıştım ancak cevap vermediler. Bu kouda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vBulletinde iki cesit lisans vardır vBulletin (Leased License) : 1 yıllık lisanstır 85 $ senen doldugunda ust surum cıkarsa indiremezsin vBulletin (Owned License) : omurboyu lisans 160 $ Senin lisansının ne oldugunu bilmeden yorum yapamayacagım
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Vbulletin 3.6.2 yi neden alamıyorum Alıntı:
peki bu lisans ömür boyu olduğunda sonradan gelecek olan sürümleri indirebiliyormuyuz teşekkürler şuan 3.6.3 yukarısı gözükmüyor nedeni nedirki | |
| | |
| | #4 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Vbulletin 3.6.2 yi neden alamıyorum Omur boyu Lisans ınız var ise 1 yıl yuksek surumleri guncellemek ile birlikte vBulletini omur boyu kullanabilirsin.Bir yılın sonunda 30 dolar para yatırıp surum guncelleme olayını bir yıl daha uzatıp aynı zamanda Teknik destekdende faydalanırsınız.Aksi takdirde ust surumleri kullanamazsınız.indiremezsiniz |
| | |
| | #5 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Vbulletin 3.6.2 yi neden alamıyorum Alıntı:
teşekkür ederim napalım yapacağıız başkada bişi yok | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |