![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi php nuke forumu içinde "Supermeydan Theme Hakkında" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar Bu konuyu nereye yazmalıyım bilmiyorum. yeni üyeyim mazur görun.. demin köyümüz icin web sitesi yaptım iş temaya gelince aramaya başladım Googleden ararken burayı buldum. Şuan Anasayfada kullanılan theme cok ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Supermeydan Theme Hakkında Arkadaslar Bu konuyu nereye yazmalıyım bilmiyorum. yeni üyeyim mazur görun.. demin köyümüz icin web sitesi yaptım iş temaya gelince aramaya başladım Googleden ararken burayı buldum. Şuan Anasayfada kullanılan theme cok hoşuma gitti ama bi turlu bulamadım. Belki acemiyim ondan kaynaklanıyo. ismi "vBulletin v3.5.3" demi? Köyümüz için emek harcıyorum hiç bir çıkarım olmadığı için paraylada alamıyorum. web sitesini PHP-Nuke 7.7 ile kurdum bu themeyi nereden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz? Ha illaki bu Theme şart degil benim arayışım Menunun açılıp kapanabilmesi bunun için modülü nereden bulabilirim? Dosyalar kısmında ve forumda bulamadım dedimya acemiyim :) Yardımcı olursanız sevinirim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | .... Ya arkadaşlar cevap yazacak kimse yokmu? Bu theme için siteyi tüm aradım ama bulamadım.. Herhangi bi rapid link i varmı? |
| | |
| | #3 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |