![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi php nuke forumu içinde "radyo istek bölümü ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "radyo istek bölümü ? abi bana istek bölümü lazım örnek veriyim ... http://www.nergizfm.com/index.php burada en altta " istek hatti " diyor buna tıkladıgımızda java script kodu eklenmis galiba , ve ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: k.maras Yaş: 23
Rep Gücü: 3 Rep: 96 ![]() | radyo istek bölümü ? radyo istek bölümü ? abi bana istek bölümü lazım örnek veriyim ... http://www.nergizfm.com/index.php burada en altta " istek hatti " diyor buna tıkladıgımızda java script kodu eklenmis galiba , ve pop-up pencere açılıyor istegini yazıyor bu sekilde nasıl yapabilirim phpnuke veya html ye yardımcı olursanız çok sevinirim :Temeroso: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Arkadaşlar bundan bende arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Arkadaslar Gercekden Buna Benim de İhtiyacım Var Yardım Edebilecek Biri Varsa ltfn Çekinmesi.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: radyo istek bölümü ? abi al benden de o kadar heryeri arıom yyyyyook |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: radyo istek bölümü ? |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: radyo istek bölümü ? Belki size yardimci olabilirim, ilk önce buraya bir bakiverin: ISA KOYU WEB SITESI - RADYO orada istek diye link var, ben hazirladim, istediginiz böyle birseymi? Selam. Hüseyin |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | etkin küstürtün beni zalim felek istiyorum bu şarkı abim tunç a gelsin ve annem nuriyeye gelsin |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: radyo istek bölümü ? Siteye giremedim ama sanırım tahmin ettiğim şekilde istiyorsun elimde bir kaç modul var istersen yardımcı olabilirim. info@reformbilisim.com eklersen Elimden geleni yaparım. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |