![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi php nuke forumu içinde "Tema yapmak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir ara bir sitede tema yapma ile ilgili bilgiler okumuştum. acaba bunu buraya aktarabilir misiniz. tema nasıl yapabilirim...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Tema yapmak Bir ara bir sitede tema yapma ile ilgili bilgiler okumuştum. acaba bunu buraya aktarabilir misiniz. tema nasıl yapabilirim. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | bende orenmek istiyorum |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tema yapmak her turLu tema edıt yapıorum belırlı bır ucret karsılıgı ıstedıgınız temayıda yazabılırım pm atın :) email adreslerınızı |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tema yapmak yeni üye olduğum için özel msj atamıorum tema yapabilen arkadaş beni eklesin konuşalım istediğim temayı yapabilirse ücret kabul rings_hunter@hotmail.com |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |