![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi php nuke forumu içinde "Gizli Bölüm MOD ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba arkadaşlar yukardaki resimlerde de gördügünüz gibi gizli bölüm modu olarak bi eklenti arıyorum. Mesela foruma bi konu açtıgımızda konuyla iligili linkleri, serialleri, rar şifreleri vb. kapatması için bi mod ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Nerden: Konya Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 11 ![]() | Gizli Bölüm MOD ? ![]() ![]() Merhaba arkadaşlar yukardaki resimlerde de gördügünüz gibi gizli bölüm modu olarak bi eklenti arıyorum. Mesela foruma bi konu açtıgımızda konuyla iligili linkleri, serialleri, rar şifreleri vb. kapatması için bi mod eklnetisi. Konuyada mesajı yazdıktan sonra açılacak şekilde. Bulan arkadaş olursa duacısı olucam. Versiyonum BBtoNuke 2.0.19 Yeniden teşekkürler, saygılar. Selametle kalın. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 443 Rep: 43353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alta iki adet Gizli link eklentisi ekledim Bunlardan biri Forumlarda BB Code Box eklentisi kurulu ise kurabilecegin gizli link eklentisidir Digeri normal BB To Nuke forumlarına kurabilirsin NOT : Nuke 2.0.19 yenı cıktı (yanı ben phpnukey le ilgilenmeyi bıraktıktan sonra ) onun icin deneme sansım olmadı ama 2.0.17 ye kadar olan surumlerde bizzat denedim insallah son surumdede problem yaratmaz
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 11 ![]() | Saolasın hocam hemen kuracagım, yükleme bitince sonucu yazarım. İyi günler. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 11 ![]() | Hocam eklenti için teşekkürler ama bi sorun var. viewtopic.php dosyasında editlencek olan yerlerde bi sorun var sanırım. editledigim viewtopic.php yi yolluyorum ve topicler uçuyor. Yani konuları göstermiyor kısacası sss,profil,arama vs. den aşagı yok oluyor. Tekrar yedek aldıgım dosyayı atıyorum düzeliyor. Sorun bende mi eklentidemi karar veremedim. Buyrun eklentideki kodlar ; Kod: -------------------------------------
3- Aciniz modules/Forums/viewtopic.php
--------------------------------------
3- Bulunuz Asagidaki kodlari
-------------------------------------
//
// Generate a 'Show posts in previous x days' select box. If the postdays var is POSTed
// then get it's value, find the number of topics with dates newer than it (to properly
// handle pagination) and alter the main query
//
---------------------------------------
3- Buldugunuz Kodun Bir Altina ekleyiniz
----------------------------------------
$valid = FALSE;
if( $userdata['session_logged_in'] ) {
$sql = "SELECT p.poster_id, p.topic_id
FROM " . POSTS_TABLE . " p
WHERE p.topic_id = $topic_id
AND p.poster_id = " . $userdata['user_id'];
$resultat = $db->sql_query($sql);
$valid = $db->sql_numrows($resultat) ? TRUE : FALSE;}
------------------------------------------
4- Bulunuz Asagidaki kodlari
------------------------------------------
if ( $user_sig != '' && $user_sig_bbcode_uid != '' )
{
$user_sig = ( $board_config['allow_bbcode'] ) ? bbencode_second_pass($user_sig, $user_sig_bbcode_uid) : preg_replace('/\:[0-9a-z\:]+\]/si', ']', $user_sig);
}
if ( $bbcode_uid != '' )
{
$message = ( $board_config['allow_bbcode'] ) ? bbencode_second_pass($message, $bbcode_uid) : preg_replace('/\:[0-9a-z\:]+\]/si', ']', $message);
}
----------------------------------------------
4- Buldugunuz kodlari asagidakiyle Degistiriniz
----------------------------------------------
if ( $user_sig != '' && $user_sig_bbcode_uid != '' )
{
$user_sig = ( $board_config['allow_bbcode'] ) ? bbencode_second_pass($user_sig, $user_sig_bbcode_uid) : preg_replace('/\:[0-9a-z\:]+\]/si', ']', $user_sig);
$user_sig = bbencode_third_pass($user_sig, $user_sig_bbcode_uid, $valid);
}
if ( $bbcode_uid != '' )
{
$message = ( $board_config['allow_bbcode'] ) ? bbencode_second_pass($message, $bbcode_uid) : preg_replace('/\:[0-9a-z\:]+\]/si', ']', $message);
$message = bbencode_third_pass($message, $bbcode_uid, $valid);
}
|
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | 2.0.19 hiç denememiştim bende demekki onda bi sorun war :) bu YukseLL abinin işi :) benim sana tavsiyem bbcode_box a ait olan hide eklentisidir :) ama onun içinde önce bbcode boxu kullanman lazım linkide sende mevcut :) |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 11 ![]() | Hocam modda sorun varmış dedigim gibi ama bazı yerleri editleyerek kurdum. Hatta resimdekinin aynısını yaptım =) Tekrar saolun. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | eline sağlık :)sende saol |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |