![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi php nuke forumu içinde "SMN V2 sql layer hatası" başlıklı konu görüntüleniyor, "s.a arkadaslar hayırlı aksamlar yaptığınız temalarınızı çok beğenıyorum.super bende nuke sıtesı kurdum sızın bı temayı ındırdım fakat tema uyuşmuyor ben 7.9 surume kurdum SMN_V2 temasını fakat altta Warning: mysql_fetch_row(): supplied ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | SMN V2 sql layer hatası s.a arkadaslar hayırlı aksamlar yaptığınız temalarınızı çok beğenıyorum.super bende nuke sıtesı kurdum sızın bı temayı ındırdım fakat tema uyuşmuyor ben 7.9 surume kurdum SMN_V2 temasını fakat altta Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/aydinulk/public_html/includes/sql_layer.php on line 285 diye bir hata çıkıyor ne yaptıysam duzekleyemedım..bırazda acemıyım.:( gardas radyo sıtem var benım mutlaka en kısa zaman ıcerısınde guzel bı tema bulup edıtlettırmem lazım bir yardımcı oluversenız çok hora geçecek.sımdıden teşekkurler.allaha emanet olun iyi .çalışmalar.. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: SMN V2 sql layer hatası gardas o kadar gezdım arastırdım fakat bulamadım :( sitemin adresı www.aydinulkufm.com burada altta Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/aydinulk/public_html/includes/sql_layer.php on line 285 bu hatayı verıyor nasıl duzeltebılırım...siteyide duzenleyemedım daha zaten..:(( nukeyıo oğrenene kadar ben ...neyse saolasınızıyı çalışmalar cewabınızı beklıoyorum. |
| |
| | #4 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SMN V2 sql layer hatası Kardesim Supermeydan nın yaptıgı temayı altına sen yapmıssın gibi kendi sitenin ismini koymussun birde utanmadan Buraya gelip yardım istiyorsun.Pişkinligin bu kadarıda fazla. O copyright yazısını silmek yasaktır,temanın icindede bu yazar. Acemiymiş temadan supermeydan yazısını silmeyi biliyorsun ama:mad: |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |