![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi php nuke forumu içinde "biri bana gerçekten yardim etsin" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba ben yeni bir haftadir site yapmaya basladim php nuke kurdum modul atabiliyorum tema ftp kulanabiliyorum ama forumuda kurdum php nuke ye ait renkli forumlar var hem bu forum ingilizce ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | biri bana gerçekten yardim etsin merhaba ben yeni bir haftadir site yapmaya basladim php nuke kurdum modul atabiliyorum tema ftp kulanabiliyorum ama forumuda kurdum php nuke ye ait renkli forumlar var hem bu forum ingilizce nasil türkçe yapabiliriz yada baska temami gerekiyor baka forummu indirmemiz gerekiyor ...eski mavi forum anlamadim neden bu forumlar degisik benimki neden mavi yoksa temaylanmi alakasi site temasi ben nasil yapabilirim lütfen açik bir cevap bekliyorum cevaplar için saolun |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |