![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi php nuke forumu içinde "Block yardım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam Arkadaşlar Ben Sitemi Gitmekal.com Daki gibi yapmak istiyorum block için yardımcı olabiilecek arkadaslara simdiden teşekkür ederim....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Block yardım Selam Arkadaşlar Ben Sitemi Gitmekal.com Daki gibi yapmak istiyorum block için yardımcı olabiilecek arkadaslara simdiden teşekkür ederim.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Block yardım Arkadas sen baska site adresi verecegine(reklamını yapacagına) Kendi sitenin adresini bir yaz bakalım neler yapman gerektigini eksıklerini soyleyelim
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |