![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi php nuke forumu içinde "PhpNuke İmage Upload modulu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sitelerinde Resim upload hizmeti vermek isteyenler uygun bir modul PhpNuke 7.6-7.7-7.8 de denenmistir patch 3.1 uyumludur Uyeler ve ziyaretcilerin ayrı yukleme kotaları vardır Uyeler kendileri upload galerisi olusturabiliyorlar Amma ovdum ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PhpNuke İmage Upload modulu Sitelerinde Resim upload hizmeti vermek isteyenler uygun bir modul PhpNuke 7.6-7.7-7.8 de denenmistir patch 3.1 uyumludur Uyeler ve ziyaretcilerin ayrı yukleme kotaları vardır Uyeler kendileri upload galerisi olusturabiliyorlar Amma ovdum modulu laf aramızda modul benım eserimdir Copyright silmeyin ha kullanırken:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... Konu YukseLL tarafından (12-02-2006 Saat 11:27 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 23
Rep Gücü: 3 Rep: 31 ![]() | teşekürler inşallah aradğım şeydir:) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 23
Rep Gücü: 3 Rep: 31 ![]() | denedim ama yapamadım You can't access this file directly... diyor :) kolay gelsin |
| | |
| | #4 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ornegi http://www.devnuke.com sitesinde kuruludur
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | eyvallah paylaşım için |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | sağal bu süper olacak bunu super meydanmı yaptı |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: PhpNuke İmage Upload modulu Deneyelim Bakalım karar veririz :wink: |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: PhpNuke İmage Upload modulu ee Module nerde ya :-) benmi göremiyorum yoksa |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: PhpNuke İmage Upload modulu modül hoş güzel ama şu ziyaretçi olayını felan çözemedim yönetici girişi yapıyorum yinede diyo Ziyaretçi :) bu konuda yardımcı olursan sevinirim kardeş ::) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |