![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi php nuke forumu içinde "Kullanici durumu baglı degil hatasi" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam arkadaslar benn funpic.org dan bi adre actım ve php nuke 7.5 kurdum bende bi domain vardı onu funpicten aldıgım adrese yönlendirdim ! kullanıcı üye girişi yapınca Kişisel Bilgiler: rapped_rap ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | selam arkadaslar benn funpic.org dan bi adre actım ve php nuke 7.5 kurdum bende bi domain vardı onu funpicten aldıgım adrese yönlendirdim ! kullanıcı üye girişi yapınca Kişisel Bilgiler: rapped_rap Kullanıcı Durumu: Bağlı Değil Son 10 Yorumunuz rapped_rap: Son 10 Haberiniz rapped_rap: böle yazı cıkıyor ama funpicten aldıgım adresten girince normal üye bilgilerini göstertiyor... daha önce vbullettin kurmustum bu domaini kullanıyodum gene sorun cıkmamıstı lütfen nolur yardım edin bu sorunu çözene istedigi kadar rep yeter ki çözün.... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kullanıcı durumu baglı degil hatası genelde web server olarak IIS kullanıldığında olur. Diğer sebepleri arasında browserın cookielere izin vermemesi ve Zone Alarm vardır .Asagıda yazdıgım yontem genelde bu hatayı cozer (insallah senın probleminide cozer dene bakalım) AC Modules/Your_Account/index.php BUL Kod: Header("Location: modules.php
Kod: Header("*******: 0;url=modules.php
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | olmadı yaaaa baska yolu yok mu :'( |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: Ankara Yaş: 25
Rep Gücü: 5 Rep: 155 ![]() ![]() | ya birde şöyle dene sisteminde adres seçeneği olarak funpic giriliyse ondan olur.istediğin alan adını yaz.belki olabilir...
__________________ paylaşmak sanattır. ~~~~~~~~~~~~ http://img393.imageshack.us/img393/237/pardus6wg.jpg Ulusal İşletim Sistemimiz Sahip Çıkalım... ~~~~~~~~~ EskisehirGecce.Com ~ Eskişehirlilere özel http://www.eskisehirgecce.com/images/gecce.gif ~~~ azmiii |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |