![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Php, Php Scripts forumu içinde "Youtube Botlu Video Script" başlıklı konu görüntüleniyor, "Belki duyanlar olmuştur. Forumda aradım bulamadım. Youtube den video çeken script. Google de okuyor. Aramaları etiket yapma özelliği olduğu için google çok seri bir şekilde okuyor. Kendi siteme kurmuştum ama ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Giresun Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Belki duyanlar olmuştur. Forumda aradım bulamadım. Youtube den video çeken script. Google de okuyor. Aramaları etiket yapma özelliği olduğu için google çok seri bir şekilde okuyor. Kendi siteme kurmuştum ama kaldırdırm. Başka bir script kurdum. Etiket özelliği alınarak her scripte uygulanabilir. Teması ve adsense reklamları ile çok hoş bir site. Belki bulanlar vardır ama ben forumda bulamadım burada paylaşmak istedim. Demo Watchere - Funny Videos, YouTube, Free videos Download youtube_script_egitim-ogretim.com.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... Kurulumu kolay Plesk e kolay kurulabilir ama cpanelde sıkıntı verebilir. Ama bu zamana kadar birkaç cpanelde hata verdi. Admin panelinden adsense kodlarını siliniz orada sadece youtube key kalsın gerisini kendiniz yazın. anasayfada hangi videoyu isterseniz admin panelinin altında default diye bişe var oraya yazın mesela avrupa yakası, kurtlar vadisi, gibi... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Youtube Botlu Video Script bunun türkçe dili yokmu arkadaşım? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |