![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Babayigit webmaster...araniyor !" başlıklı konu görüntüleniyor, ":smile: Benim diskimdeki birkac WMV ile bir .M3U yaptim. Buldugum scriptlere yerlestiriyorum...calisiyor hatta internet'e de yükleyince ben görebiliyorum ama baska PC'de baktigimda gözükmüyor! WMV'lere URL almam teklif edildi ama o ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 170 ![]() ![]() | Babayigit webmaster...araniyor ! :smile: Benim diskimdeki birkac WMV ile bir .M3U yaptim. Buldugum scriptlere yerlestiriyorum...calisiyor hatta internet'e de yükleyince ben görebiliyorum ama baska PC'de baktigimda gözükmüyor! WMV'lere URL almam teklif edildi ama o zamanda sayfa gec acilir ve mesela rapid share istedigi zaman linki iptal eder ! Varmi buna care bulup beni mutlu edecek Webin Efendisi ? Sonra bende onu mutlu ederim...söz ! Selamlar. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Babayigit webmaster...araniyor ! çok basit free hostlar var alan 2500mb olan 25 mb olan onlara at wmw ve mp3 leri ordan url al funpic ve ya byethost bunları desteklemektedir funpici fazla önermem reklam var orda ama byet eniisi :D webmaster:haymet@hotmail.de bilgi ve iletişi için ekleyin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |