![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "ftp ye neden girilmiyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "_________________________________ :redface: :rolleyes: BU FTP YE NEDEN GİREMİYORUM Arkadaşlar çok aceledir lütfen yardımcı olun :frown: :frown: resimdeki gibi oluyor.. adrese girmeye calıstığımda.. daha önce gene oldu format attım o sinirlen.. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | _________________________________ :redface: :rolleyes: BU FTP YE NEDEN GİREMİYORUM Arkadaşlar çok aceledir lütfen yardımcı olun :frown: :frown: resimdeki gibi oluyor.. adrese girmeye calıstığımda.. daha önce gene oldu format attım o sinirlen.. ![]() _________________________________ :redface: :rolleyes: BU SİTELERE NEDEN GİREMİYORUM Arkadaşlar önceden daima girdiğim sitelere giremiyorum... Anlamadım gitti... iste resim girince bombos bi ekran sağ altta girildi die bitti yazıyo o kadar... ![]() __________________________________ :redface: :rolleyes: hani diorum bazı gıcık siteler var... baska sitelere girilmesini engellemek amacıyla o gıcık siteye girdiğimiz de bi casus gibi bişey atıyor bilgisayarımıza ondan olurmu.. ( birde: bi yerde okudum ama hatırlamıyorum... bi siteye girilmiyordu... baska bi site var o siteye girdinmi bilgisayarında bazı ayarları değiştiriyor...sistem dosyasında bi not tefterindeki yazıları değiştiryor...ama tam olarak hatırlamıyorum) YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...TeŞeKKüRLeR... :redface: :rolleyes: :redface: :rolleyes: :redface: :rolleyes: _________________________________ .
__________________ RizeliGenc89 Forumu Konu handsome_89_53 tarafından (08-03-2007 Saat 04:49 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: FTP ve SİTELERE neden giremiyorum |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |