![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Link vermek" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar ben daha yeniyim hem bu forumda hemde web tasarımında benim yeni tasarlamaya başladığım bir sitem var sitemde her başlıklığa link verdim daha sonra ana dosyda bu adlar altında yeni ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Link vermek arkadaşlar ben daha yeniyim hem bu forumda hemde web tasarımında benim yeni tasarlamaya başladığım bir sitem var sitemde her başlıklığa link verdim daha sonra ana dosyda bu adlar altında yeni dosyalar açtıma ama nedense linklerim açılmıyor bu konuda bana yardım edermisin şimdiden teşekkürler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yardım Linklerde yanlıslık yapmıssındır verdigin linklerden ornek verseydin nerede yanlıslık yaptıgını gosterebilirdik
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 30 ![]() | Cevap: yardım Örnek; <a href="http://linkadresi.com">Link Adı</a>
__________________ PHP- Kodu: |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: yardım arkadaslar yardimleriniz tesekkur ederim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |