![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Super Ingilizce siteler:" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaslar sizlerle faydali oldugunu dusundugum bir kac ingilizce siteyi paylamasmak istiyorum... sizinde bildikleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim.. saygilar.. www.ingilizcepratik.net ( turklerin sadece ingilizce konustugu amerikalilarin revasta oldugu bir forum) www.teslcafe.com ( ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Super Ingilizce siteler: arkadaslar sizlerle faydali oldugunu dusundugum bir kac ingilizce siteyi paylamasmak istiyorum... sizinde bildikleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim.. saygilar.. www.ingilizcepratik.net ( turklerin sadece ingilizce konustugu amerikalilarin revasta oldugu bir forum) www.teslcafe.com ( ingilizce grammar ve listening icin super bir site ) simdilik bu kadar devami gelcek:D |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Super Ingilizce siteler: vety thanks for this subject.im a english student xD How im ? :D ( Gaffur ) doğrumuyam :) |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Super Ingilizce siteler: thats all right |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |