![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Template ve script" başlıklı konu görüntüleniyor, "slm arkadaşlar web sitesi yapmaya çalışıyorum.tam olarak nasıl anlatacağımıda bilmiyorum ama bi yerden başlicam.inş derdimi anlatabilirim. daha önce hiç site yapmadım bu konuda bilgim pek yok.ama script ve template araştırması ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Template ve script slm arkadaşlar web sitesi yapmaya çalışıyorum.tam olarak nasıl anlatacağımıda bilmiyorum ama bi yerden başlicam.inş derdimi anlatabilirim. daha önce hiç site yapmadım bu konuda bilgim pek yok.ama script ve template araştırması istendi benden.olay şöle. mouse cursor u menüdeki yazının üstüne gittiğinde harfler yer değiştirip yerinden oynayacaklar.bunu nasıl yaparız yada hangi tempplate ve scriptler gereklidir_?yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 7 Rep: 431 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Template RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting http://webgraf.rurapidshare.com/file...2728/19196.rar RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting Deposit Files Deposit Files Bak bakalım beğernirsen devamı gelecektir...
__________________ template moonster arşivi 100gb 100ytl templateler full |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |