![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Reklam almak Reklam vermek" başlıklı konu görüntüleniyor, "gunluk 1000 ortalam hitli 4 ayrı sitemizede reklam alacagız .... egitim sitemiz... BilgiAdam - Anasayfa turizm sitemiz Travel the World - Home ana sayfamız Dataci.Net Slmblt Bilimin Sanata Yansıması - ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | sitemize reklam alacagız global sitedir gunluk 1000 ortalam hitli 4 ayrı sitemizede reklam alacagız .... egitim sitemiz... BilgiAdam - Anasayfa turizm sitemiz Travel the World - Home ana sayfamız Dataci.Net Slmblt Bilimin Sanata Yansıması - Anasayfa forumumuz www.dataci.net/forum oncelikle global sitelerimize turizm amaclı reklam almak istiyoruz... ilgilenneler yalniz-adam-ben@hotmail.com adresinden temas kurabilirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Reklam almak Reklam vermek MUHABBET KUŞLARI MUHABBET FORUMLARI PAYLAŞIM PLATFORMU aylık 5 ytl 468*60 muhabbet kusu şimdilik günlük 50 hit sitem portal ve forumdan oluşuyor... daha yeni başladım.en kısa sürede sitem gelişicek!... şimdiden ucuz bir fiyata yerinizi alın (: ...siteme yem sponsoru buldum ve kartvit bastırıcam en kısa zamnda site büyücek.... (: şimdiden yerinizi alın derim (: msn: admin@muhabbet-kusu.com mailler için yahoo: mustafa_20_14@yahoo.com.tr |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Reklam almak Reklam vermek www.meskenforum.org Reklam itina ile alınır =) Pr miz 2dir.Maksat reklam olsun aylık 5 ytlden başlıyan fiyatlarla reklam kabul ederim... |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Reklam almak Reklam vermek Üniversite gençliğine sesinizi duyurmak istiyosanız : Fırat Üniversitesi Öğrenci ve Mezun Sitesi ~~ www.firatuni.com ~~ agt farklı boyutlarda reklamlarınız alınır.. İletişim için: admin@firatuni.com |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Reklam almak Reklam vermek Bir Bursaspor Taraftar Sitesidir! timsahlar.org ve yesiltimsahlar.org olmak üzere iki domainimiz mevcuttur.. Üyelerimiz 2,818 konuda toplam 11,437 mesaj yollamışlar. Şu anda 1,636 tane kayıtlı üyemiz var. reklam vermek isteyenler:hikmet89@timsahlar.org |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Reklam almak Reklam vermek türkiyedeki ilk ve tek rock metal arkadaşlık sitesi http://www.metalmahzen.net .. gün ve gün gelişmekteyiz...google arama motorunda rock metal arkadaşlık üzerine ilk sırada çıkmaktayız.... şimdilik günlük tekil hit 100 -120 (site kurulalı 1 ay oldu) her boyutta reklam alınır.. irtibat için tel: 0554 225 16 54 e mail: metalmahzen@hotmail.com ilgilenenleri bekliyorum... |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Reklam almak Reklam vermek |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| reklam, reklam al, reklam verin, text reklam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |