![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Dünyanın en iyi siteleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bağımsız internet araştırma şirketi Bytelevel'in 225 sitede yaptığı değerlendirmeye göre web'te en iyi 20 sitesi seçildi. Milyonların tıkladığı ‘en’ lerin sıralaması şu şekilde: Dünyanın en iyi 20 web sitesi 1 ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünyanın en iyi siteleri Bağımsız internet araştırma şirketi Bytelevel'in 225 sitede yaptığı değerlendirmeye göre web'te en iyi 20 sitesi seçildi. Milyonların tıkladığı ‘en’ lerin sıralaması şu şekilde: Dünyanın en iyi 20 web sitesi 1 Google 2 Wikipedia 3 Cisco Systems 4 Volvo 5 Philips 6 Caterpillar 7 Netvibes 8 Microsoft 9 HP 10 Nokia 11 Deloitte 12 American Express 13 Adobe 14 Lenovo 15 Xbox 16 Panasonic 17 IBM 18 3M 19 NIVEA 20 XING radikal
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyanın en iyi siteleri Supermeydan nerde..İlk 20'ye henüz giremedik mi ? |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyanın en iyi siteleri internette, (ocak 2008 verilerine göre) 155.583.825 adet internet sitesi var. supermeydan.net (ziyaretci sayısına göre )dünya sıralamasında şuan itibariyle 58.950 site arasındadır. Türkiye sıralamasında ise sitemiz 872. sıradadır
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyanın en iyi siteleri Ben bugüne kadar çok site ziyaret ettim.Üye oldum paylaşımlarda bulundum. Süpermeydan benim için, kendi ziyaret ettiğim siteler arasında bir numara..
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyanın en iyi siteleri Bence bu çok güzel başarı..Supermeydana başarılarının devamını dilerim..İyiki varsın diyelim.. |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyanın en iyi siteleri iyi ki varsın(aha da ben dedim) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyanın en iyi siteleri Teşekkürler, İnsanın bu kelimeleri arkadaşlarından duyması ayrı bir haz veriyor. Sende iyiki varsın securıty57
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyanın en iyi siteleri Arkadaslar ilk defa açıklıyorum Burda Admin benim ama, işyerinde Y.E.K benim şefimdir. Y.E.K işyerinde boyle iltifatlar hiç etmez nasip sanal alemdeymiş demekki:) Sende iyiki varsın ŞEF NOT: Aklımdayken önümüzdeki hafta yıllık izne çıkmak istiyorum şef, müracatımı buradan yapmış olayım :))
| | |
| | #9 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyanın en iyi siteleri Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #10 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünyanın en iyi siteleri Alıntı:
Sayın admin şeften kaparsın izni artık
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |