![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Sizde index Leri Sifrelemek icin Script Var mi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam Dostlar Ben Bir index i Sifrelemek istiyorum Ve Sadece O index e Sifresini Verdigim Kisilerin Girmesini Saglamaliyim Simdiden Tskler..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Sizde index Leri Sifrelemek icin Script Var mi ? Selam Dostlar Ben Bir index i Sifrelemek istiyorum Ve Sadece O index e Sifresini Verdigim Kisilerin Girmesini Saglamaliyim Simdiden Tskler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadasım soru sorarken Detaylı bilgi ve Klasormu sifreleyeceksin Sayfamı sayfa ise formatı ne html mi? php mi? Yukarıdaki gibi soru sorarsan cook beklersin cevabı | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Evet Html Düzeyinde Bir Sayfa Ve Bu Sayfaya Sifre Vermek istiyorum |
| | |
| | #4 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
En saglam sifreleme html sayfanı bir klasorun icine atıp host control panelden klasoru sifrelemek .Bu sekilde yaparsan O klasorun icinde bulunan sayfalara erisim icin istedigin kadar kullanıcı atayabilirsin. İkinci secenek olarak Basit bir javascript kodu ekliyorum asagıya bunu koyarsan isi bilen birileri sayfanın kaynak kodlarına baktıgı zaman sifreyi ogrenebilirler.Onun icin javascript sitelerinden kaynak kodu engelleyici javascript kodunu bulup onuda sitene eklemen gerekir ORNEK HTML SAYFASI Kod: <html>
<head>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" *********"text/html; charset=iso-8859-9">
<title>|Anasayfa|</title>
<script language="Javascript">
<!--
function kullanici()
{
var sifre1 = "12345"
var kullaniciAdi1 = "supermeydan"
var sifre2 = "123456"
var kullaniciAdi2 = "supermeydan.net"
var kullaniciGir
var sifreGir
sifreGir = document.sayfa.sifre.value
kullaniciGir = document.sayfa.kul.value
if (sifre1 == sifreGir && kullaniciAdi1 == kullaniciGir)
{
location = "sayfa1.htm"
}
else if(sifre2 == sifreGir && kullaniciAdi2 == kullaniciGir)
{
location = "sayfa2.htm"
}
else
{
alert("Şifren veya kullanıcı adın yalnış! \nGeri girmek için Tamam'a tıklayın")
location = "index.htm"
}
}
//-->
</script>
</head>
<body>
<center>
<form name="sayfa">
<table>
<tr>
<td aling="right">Kullanıcı Adı:</td>
<td><INPUT TYPE="text" NAME="kul" SIZE=15 maxLength=15></td>
</tr>
<tr>
<td aling="right">Şifre:</td>
<td><INPUT TYPE="password" NAME="sifre" SIZE=15 maxLength=15>
</tr>
<tr>
<td></td>
<th><INPUT TYPE="button" NAME="giris" value="Giriş" SIZE=10 onClick="kullanici()"></th>
</tr>
</table>
</form>
</center>
</body>
</html>
http://www.supermeydan.net/forum/for...hread1177.html
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |