![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Tek Tıkla Php-NuKe" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: S.a Arkadaşlar ARtık Php - Nuke & PhpBB 'si Olmayan Kalmayacak Açıklama; Siteye Üye Olup 25 Domain'den Birini Seçiyoruz ve Karşımıza Çıkan İnstaLL Php-Nuke [Tek Tıkla Php-Nuke] İnstaLL PhpBB ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tek Tıkla Php-NuKe Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 27
Rep Gücü: 3 Rep: 95 ![]() | teşekkurler dostum ama modul blok eklemeye izin vermiyor |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Çok teşekkürler,php-nuke öğrenmeye yeni başladım,nuke hakkında pek bişey bilmiyorum.Hiç değilse yeni kuracağım site öncesinde iyi bir hazırlık oldu Teşekkürler.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Teşekkürler...Several sana bi tavsiye tam öğrenmeden sakın site kurma :))) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 231 ![]() ![]() ![]() | güzel bir olay ama ftp si olmayacağı için biraz kötü.. böyle siteler hazır içeriklliii |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | güzel bir konuya deyinmissin verdigin adres sana bir site veriyo modul blok ve yüzlerce temayla birlikte fakat reklam cok ve hazir kod eklediginde site ya kitleniyo yada ucuyo ve ilerde admin bile giris yapamaz hale geliyo kisacasi tavsiye etmem kendi hamurunuzla yogurdugunuz ekmegi yiyin bence |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |