![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Bedava Radyo icin Tıkla" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar Diğer Arkadasımızın Açtığı Başlık biraz düşündürdü araştırdım bedava radyo servis sağlayıcısı buldum winap gerekmez sadece belirttiğim siteye uye olum stream calısdırıcaksınız radyo aynı zamanda chattir opluk verme user banlama ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Bedava Radyo icin Tıkla Arkadaslar Diğer Arkadasımızın Açtığı Başlık biraz düşündürdü araştırdım bedava radyo servis sağlayıcısı buldum winap gerekmez sadece belirttiğim siteye uye olum stream calısdırıcaksınız radyo aynı zamanda chattir opluk verme user banlama vs vs özellikleri bulunmakta BEDAVA RADYO ICIN BURAYA TIKLA |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: k.maras Yaş: 23
Rep Gücü: 3 Rep: 96 ![]() | amme hizmeti veriyonuz yani güzel :)
__________________ SUPERMEYDAN YARDIMLASMA PAYLASIM PLATFORMU |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Radyoculuk hem kolaylaştı hemde düştü malesef.Hayırlısı... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bedava Radyo icin Tıkla arkadaşım elinde radyo script i varmı ? bu sitedeki link çalışmıyorda |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bedava Radyo icin Tıkla BEDAVA RADYO HA GÜZEL PAYLAŞIM TŞK LER...
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Bedava Radyo icin Tıkla Bu script ile çalışıyor yayini dinlemek ve dinletmek için sitenize html kodu olarak ekleyin. <IFRAME height=580 width=760 src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=222987"></IFRAME> Ftp programı ile yayınlıyorsun ve sitende radyon oluyor.(bu son işlem) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |