![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "indexten önce giris.htm gösterme" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öncelikle sitenin yeni derisi çok hoş.. hazır gelmiş soruyum dedim. .htaccsesle indexten önce giris.htm gibi sayfa gösterebiliyorduk. .htaccsesin içeriğini kaybettim..sizlerden ricam htacsesin içeriğini verebilirmisiniz.:cool:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 4 Rep: 21 ![]() | indexten önce giris.htm gösterme Öncelikle sitenin yeni derisi çok hoş.. hazır gelmiş soruyum dedim. .htaccsesle indexten önce giris.htm gibi sayfa gösterebiliyorduk. .htaccsesin içeriğini kaybettim..sizlerden ricam htacsesin içeriğini verebilirmisiniz.:cool: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Htaccess Eklenecek kodlar Kod: Options All -Indexes DirectoryIndex index.htm index.html index.php Burdakı sıralamayı ilk once hangi sayfanın acılmasını istiyorsanız ona gore yapınız
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 4 Rep: 21 ![]() | Teşekkürler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |