![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "HTML Sitemde Türkçe Karakter Sorununu Nasıl Çözebilirim.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar herşey tamam oluyo da bi şu nu buşamadım o kadr aradım aradım yok :( HTML web sitemdeki türkçe karakter sorununu nasık çözebilirim.. meta kod u ile mi.. öle bişiyse ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Arkadaşlar herşey tamam oluyo da bi şu nu buşamadım o kadr aradım aradım yok :( HTML web sitemdeki türkçe karakter sorununu nasık çözebilirim.. meta kod u ile mi.. öle bişiyse o canııımmmmmm kodu bana verebilirmisiniz.. sinir küpü oljam yaa yapıom site yi bitiriom sonunda tr karakter sorunu..:confused: şimdiden Teşekkürler::
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: HTML Sitemde Türkçe Karakter Sorununu Nasıl Çözebilirim.. Arkadaşlar sorunu buldum.. karakter setinden miş.. meta kodlarında ... Arkadaşlar sorunu buldum.. karakter setinden miş.. meta kodlarında ... Kod: <meta http-equiv="Content-Type" conXtent="text/html; charset=ISO-8859-1"> Kod: <meta http-equiv="Content-Type" conXtent="text/html; charset=ISO-8859-9"> herkese yine teşekkürler.. bu konu sanki türkçe karakter sorunu nasıl çözülür öğretmek amaçlı bişi oldu ama olsun faydalı bişi olduguna inanıyorum.. NOT: conXtent yazan yerdeki X yok tur..
__________________ Konu handsome_89_53 tarafından (05-11-2007 Saat 04:52 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |