![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Dreamweaverla İlgili Sorun?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar ne zamandır uğraşıyorum sorunumu bir türlü çözemedim. Ben dreamweaverda bi sayfa yaptım. Sol tarafada menü hazırlayıp buradakilere link verdim. Ama bu linklere tıklayınca açılacak sayfanın bu linklerin yanında açılmasını ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 32 ![]() | Dreamweaverla İlgili Sorun? Arkadaşlar ne zamandır uğraşıyorum sorunumu bir türlü çözemedim. Ben dreamweaverda bi sayfa yaptım. Sol tarafada menü hazırlayıp buradakilere link verdim. Ama bu linklere tıklayınca açılacak sayfanın bu linklerin yanında açılmasını istiyorum. Ben bu linklere tıkladığımda yeni bir sayfada açılıyor. Yani bu soldaki menülerin birde yukarıdaki logonun her sayfada görünmesini istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Lütfen acil yardım edin. Çok minnettar kalacam. Şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dreamweaverla İlgili Sorun? Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 32 ![]() | Cevap: Dreamweaverla İlgili Sorun? O framelerle yaptım ama framelerin içine sayfayı aşacak uzun birşeyler yazdığımda sadece sayfada görünen kısmı oluyor. Geri kalan kısmı kesiyor. İşte buna çare bulamadım. Birde senin dediğin gibi ben o logoyu ve soldaki menüyü kopyalayıp o şekilde sayfalar oluştursam olurmu? Bi sakıncası olabilirmi. Aklıma gelmişti ama bu işin bi kolayı vardır diye sorayım dedim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |