![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "adminlik şifremi unuttum yardımcı olurmusunuz" başlıklı konu görüntüleniyor, "benim bi sitem var giriş yapamıorum şifreyi nereden öğrenebilirim şifreyi unuttuysanız tıklayın butonu var tıklıyorum mail adresimi yazıorum gönderilmiştir yazıo ama gelmio bi yardımcı olursanız sevinirim........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | adminlik şifremi unuttum yardımcı olurmusunuz benim bi sitem var giriş yapamıorum şifreyi nereden öğrenebilirim şifreyi unuttuysanız tıklayın butonu var tıklıyorum mail adresimi yazıorum gönderilmiştir yazıo ama gelmio bi yardımcı olursanız sevinirim..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: adminlik şifremi unuttum yardımcı olurmusunuz Kullandıgın scripti ve site adresini yazarsan yardımcı olmaya calısalım
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |