![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Webmaster Dünyası forumu içinde "Appserv Kurulumu" başlıklı konu görüntüleniyor, "KURULUM Appsev dosyasını bilgisayarımıza indirip açtığımızda bu ekran karşımıza çıkacak. Next e tıklıyoruz Ben appservi, daha doğrusu web sunucumu c dizini altında SUNUCUM dizininde tutmayı istedim. Buraya keyfinize göre Server, ..."
![]() |
| | LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
| |
#1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KURULUM Appsev dosyasını bilgisayarımıza indirip açtığımızda bu ekran karşımıza çıkacak. Next e tıklıyoruz ![]() Ben appservi, daha doğrusu web sunucumu c dizini altında SUNUCUM dizininde tutmayı istedim. Buraya keyfinize göre Server, Inetpub gibi terimlerde yazabilirsiniz. ![]() Kurulumda Typical seçeneğini seçiyoruz. Böylece veritabanı işlerimizi kolaylaştıracak PhpMyAdmin de kurulacak. ![]() Portu (80) değiştirmeden buraya sunucu bilgilerimizi giriyoruz. ![]() Üstteki iki seçeneği olduğu gibi bırakalım. Altta ise veritabanında kullanılacak karakter kümesini seçmeliyiz. Burada Türkçe site kurulumunda sorun yaşamamak için Latin1 seçilmelidir. ![]() Kurulumumuz c:/sunucum altına yapılıyor. ![]() Kurulumumuz tamamlandı. Ve bu ekranda Apache yi ve Mysql i onaylayarak başlatıyoruz. ![]() Kurulum tamalandı. Artık c:/sunucum/www klasörü bizim web sunucu giriş dizinimizdir. Kuracağımız ve hazırlayacağımız siteleri www klasörü altına atmalıyız. ![]() Ben Mambo (siz ne kuracaksanız) zip dosyasını açıp www klasörü içine attım. Şuan Mambo kuruluma hazır. Kurulumu benim gibi yaptı iseniz Browserdan http://localhost yazarak mambo kurulumunu başlatabilirsiniz. Bu yazıda gerekli işlemleri yaptıysanız mysql kullanıcı adı: root şifre: boştur ![]()
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AppServ 2.5.4a AppServ 2.4.5 Apache 1.3.34 PHP 4.4.1 MySQL 5.0.16 phpMyAdmin-2.5.7-pl1 DOWNLOADS AppServ 2.5.4a Apache 2.0.55 MySQL 5.0.15 PHP 5.1.1 phpMyAdmin-2.6.4-pl4 DOWNLOADS
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Ben bunu kurarken localhost yerine kendi domainimi yazdım.Şimdi nasıl yönlendireceğim kendi pc me... |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Ok.Neyse gerek kalmadı başka bir program kurdum... Konu cortes tarafından (21-07-2006 Saat 12:14 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | nuke kurarken veri tabanını ayarlayamadım, biraz bilgi verirmisin Yuksell ? Örn: $dbhost = "localhost"; $dbuname = "root"; $dbpass = "şifre"; $dbname = "web"; $prefix = "nuke"; $user_prefix = "nuke"; $dbtype = "MySQL"; $sitekey = "SdFk*fa28367-dm56w69.3a2fDS+e9"; $gfx_chk = 0; $subscription_url = ""; Bu şekil yaptım acaba yanlışmı yapıyorum ? |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Appserv Kurulumu peki phpmyadmini nasıl kurucaz anlatırmısınız.BEn bunu kurdum ama phpmyadmini kuramadım. |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Appserv Kurulumu |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Appserv Kurulumu otomatik olarak kurulmuyo işte.Phpmyadmini atıyo www klasörünün içine ama nasıl çalışıcak.Bazı ayarlamalar yapmak gerekiyo heralde. |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Appserv Kurulumu Alıntı:
http://localhost/phpmyadmin yazarak phpmyadmıne ulasabilir veritabanlarını buradan olusturabilirsin
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| appserv, localhost, phpmyadmin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum79/thread1301.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| LAMP for WEB - Linux Apache Mysql Php Web Uygulamaları - Bölüm 2 | This thread | Refback | 27-03-2008 01:44 AM | |
| Apache | LAMP for WEB | This thread | Refback | 12-02-2008 10:42 PM | |
| Apache Php Mysql Kurulumu | LAMP for WEB | This thread | Refback | 10-02-2008 03:22 AM | |