![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Burçlar forumu içinde "Burçların Yaşam Felsefesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Koç Ben öncü olmak istiyorum! Boğa Yaşamak ve yaşattırmak! İkizler Yeni ve heyecan veren şeyler bulmalıyım! Yengeç Rahat yaşamak / hissetmek istiyorum! Aslan Kendimi kanıtlamam lazım! Başak Çevreme nasıl yararlı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burçların Yaşam Felsefesi Koç Ben öncü olmak istiyorum! Boğa Yaşamak ve yaşattırmak! İkizler Yeni ve heyecan veren şeyler bulmalıyım! Yengeç Rahat yaşamak / hissetmek istiyorum! Aslan Kendimi kanıtlamam lazım! Başak Çevreme nasıl yararlı olabilirim? Terazi Bir bütün olabilmek için “sana” ihtiyacım var! Akrep Sebepleri oluşturmak istiyorum! Yay Nasıl büyüyebilirim? Oğlak Bir hedefe ulaşmak istiyorum! Kova Ben mükemmel bir bireyim! Balık Hepimiz birbirimizle bağlantılıyız.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |