![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Burçlar forumu içinde "Burçların şiirleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "KOÇ: Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin. . . BOGA Senden aldı guzelligi gucu doğa Çabamızdır düşmiyelim yanlış yola İçelim dostluk serbetini ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KOÇ: Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin. . . BOGA Senden aldı guzelligi gucu doğa Çabamızdır düşmiyelim yanlış yola İçelim dostluk serbetini bardağımız dola İste buda bizim burcumuz boğadır boğa IKiZLER: Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kıvrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem! . . . YENGEC: Tezcanlıyım, duygusalım, Dokunsalar akar yaşım, Annem, babam, çocuklarım, Ben onlarsız ne yaparım. . . ASLAN: Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda! . Her dediğim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun. . . BASAK: Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yarattım. . . TERAZi: Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danışsam da her konuda, Bildiğimden şaşırmam asla. . . AKREP: En güçlü şüphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim. . . YAY: Maceradan, maceraya, Koşmak asil isim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanım benim. . . OGLAK : Cimrilik mi, benimkisi? Hesabini bilmek gerek. Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim. . . KOVA: Taklitçiliği hic sevmem, İstesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim. . . BALIK: Bir dünyam var, sırca saray Dokunursan kırılırım. Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle. alıntı
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Burçların şiirleri Doğangüneş hani benim şiirim yani boğa burcu nerde? :) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Burçların şiirleri Unutmuşlar incicim ama ben uydurma buldum bitane işşallah beğenirsin canım ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Burçların şiirleri |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Burçların şiirleri
| | |
| | |