![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Burçlar forumu içinde "Numeroloji" başlıklı konu görüntüleniyor, "Numeroloji ile karakter tahlili Astroloji gibi ‘Numeroloji’nin temelleri de antik uygarlıklara, antik düşünceye dayanıp, Ortadoğu’dan Batı’ya uzanıyor. Pisagor ile gündeme gelen, Numeroloji ile Numerolog Sylvie Vager’e göre doğum tarihinden yola ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Numeroloji Numeroloji ile karakter tahlili Astroloji gibi ‘Numeroloji’nin temelleri de antik uygarlıklara, antik düşünceye dayanıp, Ortadoğu’dan Batı’ya uzanıyor. Pisagor ile gündeme gelen, Numeroloji ile Numerolog Sylvie Vager’e göre doğum tarihinden yola çıkarak karakter analizi ve hayatınızın akışını belirlemek mümkün. Kişiliğinizi öğrenmek için (gün, ay ve yıl olmak üzere) tüm sayıları topluyorsunuz. Ardından elde ettiğiniz bu toplamı tek bir rakama indiriyorsunuz. 1 ile 9 arasındaki bu rakama doğum sayısı deniliyor. Ve bu, karakter tahlilinizi yapıyor... Örneğin, doğum tarihiniz 2 Nisan 1957... Yapılacak işlem şöyle; 2+4+1957 = 1963 = 1+9+6+3 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1 Numaranız 1 ise; TUTKULU VE YARATICI Numaranız 2 ise; DUYGUSAL VE HUZUR DÜŞKÜNÜ Numaranız 3 ise; MEDYATİK VE BAŞTAN ÇIKARICI Numaranız 4 ise; SABIRLI VE ÇALIŞKAN Numaranız 5 ise; CESUR VE BAĞIMSIZ Numaranız 6 ise; SEVİMLİ, ROMANTİK VE GÜVENİLİR Numaranız 7 ise; BAĞIMSIZ VE TUTKULU Numaranız 8 ise; CÜRETKAR VE DİSİPLİNLİ Numaranız 9 ise; DUYGUSAL ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Numeroloji Ben hesapladım 5 çıktı...çok keyifli emeğine sağlık.... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Numeroloji 3 çıktı ; medyadayım da medyatik çıktım :))) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Numeroloji sonuç dört çıktı ve doğru |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Numeroloji ben duygusal degılımkı olmadı moralım bozuldu |
| | |
| | |