![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Burçlar forumu içinde "Farsça burçlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "O kadar güldüm ki , eklemek istedim KOÇ - Davar-ül Kurban BOĞA - Sığır-ül Camış İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen YENGEÇ - Mahlükatül Böcekvari ASLAN -Mahlükat-ül Vahşi BAŞAK- Nebat-ül Arpa-ü ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Farsça burçlar O kadar güldüm ki , eklemek istedim ![]() ![]() KOÇ - Davar-ül Kurban BOĞA - Sığır-ül Camış İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen YENGEÇ - Mahlükatül Böcekvari ASLAN -Mahlükat-ül Vahşi BAŞAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf TERAZİ - Endaze-i Kantar AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım YAY - Silah-ül Zemberek OĞLAK - Davar-ül Veled-i İnat KOVA - Damacana BALIK - Mahsülat-ı Derya |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 498 Rep: 48808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Farsça burçlar Alıntı:
![]() sağol ablacım.. Hakikatende komik
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Farsça burçlar AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım olanlar düşünsün doğangüneşim :):) damacanaya razı ol birtanem :):) |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 498 Rep: 48808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Farsça burçlar Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Farsça burçlar Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Farsça burçlar [ İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen heehee en güzeli benim....... |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Farsça burçlar
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Farsça burçlar ASLAN -Mahlükat-ül Vahşi BUnca yıllık bendeniz mahlükat oldum :) |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Farsça burçlar davar-ül kurban |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 320 Rep: 31230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Farsça burçlar Bu kadar tesadüf olmaz ,(Kurbanlık ha... )Aman Dikkat! , aşırı dinciler tepeleyip kurban etmesin seni:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | |