![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Burçlar forumu içinde "Karşınızdakinin burcunun ne oldugunu nasıl anlarsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bütün burçları okuyunca kendımden örnekler verebılıyorum aslında. Galiba buda kendıne ne kadar cok benzıyor aynı ben dedırten özellık olsa gerek. Hepsinde genel olarak aynı şey anlatılmakta sanki...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karşınızdakinin burcunun ne oldugunu nasıl anlarsınız? Bütün burçları okuyunca kendımden örnekler verebılıyorum aslında. Galiba buda kendıne ne kadar cok benzıyor aynı ben dedırten özellık olsa gerek. Hepsinde genel olarak aynı şey anlatılmakta sanki. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karşınızdakinin burcunun ne oldugunu nasıl anlarsınız? Aslan,Akrep ve Boğa burcundan olanları genelde anlıyorum. Çünkü en zıt olduğum burçlar.:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| akrep, aslan, balik, basak, boga, burc, burclar, ikizler, koc, kova, oglak, terazi, yay, yengec |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |