![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Bahçe Düzenlemesi forumu içinde "Akvaryumdan vazgeçirebilecek bir hobi-etobur bitkiler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar birtanesi 400 lt olmak üzere 6 tane akvaryumum vardı,beslemediğim balık türü yok denecek kadar azdır.Etobur bitkiler ile tanışınca akvaryumlarımı birer birer yokettim. Etobur bitkiler ile ilgilenmek isteyen varsa buyursun: ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Akvaryumdan vazgeçirebilecek bir hobi-etobur bitkiler Arkadaşlar birtanesi 400 lt olmak üzere 6 tane akvaryumum vardı,beslemediğim balık türü yok denecek kadar azdır.Etobur bitkiler ile tanışınca akvaryumlarımı birer birer yokettim. Etobur bitkiler ile ilgilenmek isteyen varsa buyursun: :Entusiasmado: :P Konu doğangüneş tarafından (03-10-2008 Saat 04:06 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akvaryumdan vazgeçirebilecek bir hobi-etobur bitkiler Site tanıtımını yapıcaksan site tanıtım bölümümüz mevcuttur.Alakasız yerlere yazma birdaha...:Enfado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |